Uitzendbureau Watch Out. The benchmark for reliable flex work.
Menu

Veel gestelde vragen

Waarin onderscheiden jullie je van andere uitzendbureaus?

Reply -

We maken vooral het verschil met onze manier van werken. Voor onze Poolse medewerkers zijn we een uitzendbureau dat alles goed regelt, zodat zij zich op hun werk kunnen concentreren: huisvesting, vervoer, medische en andere begeleiding. En voor opdrachtgevers zijn we een transparante partner: eerlijk en direct in de omgang. Een partner ook die meer doet dan alleen maar mensen leveren en u compleet ontzorgd.

Voor welke werkzaamheden kan ik Watch Out inschakelen?

Reply - Onze specialisaties zijn de agrarische sector, de techniek, de AGF en metaal. Daarvoor leveren we uitsluitend medewerkers in uitvoerende functies. Vooral productiewerk, maar ook ondersteunende logistieke diensten zoals intern transport.

In welke regio’s van Nederland opereert Watch Out?

Reply - in principe zijn we overal inzetbaar waar onze opdrachtgevers van onze diensten gebruik willen maken. Maar het zwaartepunt van onze activiteiten ligt in zuidwest-Nederland. Voor de glastuinbouw zijn dat de regio’s Westland, Hoeksche Waard en Zaltbommel, voor de andere sectoren is dat een ruime cirkel vanaf ons hoofdkantoor in Poeldijk.

Waar haalt uitzendbureau Watch Out z’n medewerkers vandaan?

Reply - We waren in 2005 een van de eerste uitzendbureaus die bemiddelden voor Poolse medewerkers. Het zijn arbeidskrachten met een prima instelling. Harde werkers en voor veel werkzaamheden inzetbaar. En ook nu de vijver in Polen begint op te drogen, komt het merendeel van onze uitzendkrachten daar nog vandaan. Door onze goede naam weten we nog steeds nieuwe Poolse medewerkers te interesseren voor een tijdelijke baan in Nederland.

Hoe weet ik of uitzendbureau Watch Out legaal opereert?

Reply -

Watch Out voldoet aan alle eisen die de overheid en brancheorganisaties stellen. Alle certificeringen die gelden voor uitzendbureaus hebben we daarom in huis. Meer informatie over onze betrouwbaarheid vindt u hier.

Staat je vraag er niet bij? Stel hem hier.