Praca w Watch Out

Ontdek de kracht van Uitzendbureau Watch Out

Uitzendbureau Watch out staat bekend om zijn betrouwbaarheid. U krijgt bij ons toegang tot een ervaren team dat sinds 2005 actief is en inmiddels behoort tot één van de bekendste uitzendbureaus in het Westland. Wij blijven jaarlijks groeien, maar onze aanpak blijft flexibel. Bij ons draait het niet alleen om het leveren van arbeidskrachten; het gaat om het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen. U wordt ondersteund door een jong en toegewijd team, waarbij de communicatielijnen kort zijn en de interactie persoonlijk is.

Onze toewijding aan gemotiveerde werknemers

Wij zijn gespecialiseerd in het werven van arbeidsmigranten, waarbij wij ze ter plaatse selecteren op basis van hun kwaliteiten. Wij zorgen professioneel voor alle aspecten van hun verblijf, denk aan huisvesting, transport, zorgverzekering, hulp bij documentatie en medische begeleiding.

In ons team hebben wij professionele en behulpzame jobcoaches beschikbaar, waar medewerkers altijd bij terecht kunnen voor verschillende vragen. Ze spreken de taal van de medewerkers om misverstanden te voorkomen, niets is te veel gevraagd. Gemotiveerde medewerkers blijven immers de meest productieve krachten.

Uw succes begint bij Uitzendbureau Watch Out

Bij Uitzendbureau Watch Out zetten we graag een stapje extra voor onze klanten én onze werknemers. We zijn trots op onze reputatie als een betrouwbaar en flexibel bedrijf dat altijd klaarstaat om met u mee te denken en de perfecte match te vinden.

Of u nu op zoek bent naar tijdelijk personeel voor een project of naar een langdurige arbeidsoplossing, wij zijn er om u de beste ondersteuning te bieden. Het draait voor ons om het opbouwen van sterke en duurzame relaties. Bij Uitzendbureau Watch Out geloven we in een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt. Ons doel is om samen te groeien en te bloeien in een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, respect en wederzijdse tevredenheid.

Betrokkenheid in de maatschappij

Bij Uitzendbureau Watch Out zijn we betrokken bij wat er in de samenleving gebeurt. Dat betekent niet alleen dat we ons inzetten voor het succes van ons bedrijf, maar ook voor het welzijn van onze medewerkers en de lokale gemeenschap.

Onze medewerkers zijn voor ons van groot belang. We vinden het belangrijk dat ze zich ondersteund voelen, daarom helpen we hen bij medische afspraken en regelen we dingen voor ze bij de gemeente. Daarnaast bieden we kansen voor scholing en cursussen, zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen.

Naast onze inzet voor onze medewerkers zijn we ook actief betrokken bij verschillende lokale evenementen en verenigingen. We zijn trots om sponsor te zijn van voetbalverenigingen zoals VV Naaldwijk, VV Maasdijk en Den Hoorn, evenals Bowling de Lier, De turnhal in Naaldwijk, Biljartvereniging Het Witte Paard en het tennis toernooi in 's-Gravenzande. 

En natuurlijk houden we ons netjes aan de regels. Onze accommodaties worden regelmatig gecontroleerd en we zorgen ervoor dat we aan alle certificaten voldoen. Zo weten onze klanten en medewerkers dat ze met een betrouwbare partner te maken hebben.