Praca w Watch Out

De perfecte match

Bij Uitzendbureau Watch Out werven wij onze (potentiële) kandidaten intern. Wij doen dit via ons eigen recruitmentbureau in Polen, waardoor wij in staat zijn om alle kandidaten persoonlijk te beoordelen op basis van hun kwaliteiten.

Kandidaten die interesse tonen worden uitgenodigd voor een screeningsgesprek. Tijdens dit gesprek beoordelen onze recruiters de vaardigheden, ervaring en persoonlijke kenmerken van de kandidaat. Als de kandidaat geschikt wordt bevonden, wordt deze geregistreerd bij Uitzendbureau Watch Out. Op deze wijze kunnen wij de perfecte match creëren tussen de specifieke vereisten van de klant en de eigenschappen van de kandidaat.

De persoonlijke verbinding met Uitzendbureau Watch Out

Nadat de kandidaat bij Uitzendbureau Watch Out in dienst is getreden, wordt deze toegewezen aan uw bedrijf. Wij geloven in het belang van een sterke relatie en daarom bieden wij beide partijen één vast aanspreekpunt voor eventuele vragen en ondersteuning. Deze persoonlijke verbinding zorgt voor een soepele communicatie en een sterke samenwerking tussen u en ons bureau.

Een goed geregeld proces betekent minder zorgen voor u als werkgever. Uitzendbureau Watch Out neemt de verantwoordelijkheid voor uw proces, ongeacht of het om volledige of gedeeltelijke opdrachten gaat. Dit zorgt ervoor dat u als klant volledig ontzorgd wordt. Bovendien bieden wij transparantie over de kosten van onze diensten, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.