Het keurmerk voor betrouwbaar flexwerk
Menu

Een uitzendbureau dat als betrouwbaar bekend staat

Met Watch Out haalt u een ervaren uitzendbureau in huis. Gestart in 2005 behoren we inmiddels tot de meest bekende uitzendbureaus in het Westland. Nog elk jaar groeien we. Maar in aanpak zijn we nog altijd een flexibel bureau. Bij Watch Out heeft u te maken met een jong team van betrokken medewerkers. Binnen die organisatie zijn de lijnen kort en de contacten persoonlijk.

Goed werkgeverschap

We zijn gespecialiseerd in Poolse uitzendkrachten. Medewerkers die we ter plekke selecteren op hun kwaliteiten. Eenmaal in Nederland krijgen ze een training on the job. Alles wát we voor hen kunnen regelen, regelen we professioneel: van huisvesting en vervoer tot medische begeleiding. Daarom hebben we ook coördinatoren van Poolse komaf in dienst. Want gemotiveerde uitzendkrachten zijn nog altijd productieve uitzendkrachten.

Uitzenden, payrollen of detacheren?

Ook voor payrollen en detacheren staan we voor u klaar. Met Watch Out kiest u daarom voor zekerheid. We voldoen aan alle certificeringen die de uitzendbranche stelt. En met scherpe tarieven en een snelle service voldoen we ook aan alle eisen die u als inlener stelt.