Het keurmerk voor betrouwbaar flexwerk
Menu

Uitzendbureau Watch Out voor flexwerk

Watch Out is begonnen als uitzendbureau in de agrarische sector. Nog altijd is de glastuinbouw een belangrijke werkgever, maar niet meer als enige. Ook in sectoren als techniek, AGF en metaal rekenen opdrachtgevers op onze Poolse flexkrachten. Op basis van aangenomen werk of stuks.

Watch Out in de agrarische sector

Zowel productie- als handelsbedrijven schakelen onze medewerkers in. We zijn thuis in de teelt van groenten, bloemen en potplanten. In vrijwel elke teelt hebben we ervaring opgedaan. Daardoor kunnen we snel voldoen aan de personeelsbehoefte van onze opdrachtgevers.

Ook voor loods werkzaamheden hebben we gespecialiseerde medewerkers in huis, inclusief logistieke taken als heftruckchauffeurs. Daardoor is Watch Out ook prima inzetbaar voor handelsbedrijven die vooral werkzaamheden als inpakken, ompakken en verzend klaarmaken hebben.

Watch Out in de techniek

Bij veel technische productiebedrijven springen we bij als de capaciteit tekort schiet. Binnen ons bestand van Poolse medewerkers zijn ook veel uitzendkrachten die een technische achtergrond hebben. Vooral voor activiteiten als monteren en assembleren kunnen we snel de juiste mensen leveren.

Watch Out in de metaal

Uitzendbureau Watch Out heeft ook metaalbedrijven als klant. In de metaalsector gaat het vooral om productieactiviteiten. Met een flink bestand aan ervaren medewerkers springen we snel bij om de continuïteit bij onze opdrachtgevers te waarborgen.

Watch Out in de AGF

Voor het uitvoerende werk in de AGF doen opdrachtgevers nooit tevergeefs een beroep op Watch Out. De laatste jaren hebben we ook veel ervaring in de AGF opgedaan. Daardoor hebben we direct een antwoord klaar als u slagvaardige medewerkers zoekt.