Het keurmerk voor betrouwbaar flexwerk
Menu

Een uitzendbureau met een brede ervaring

Bij uitzendbureau Watch Out combineren we ervaring in uiteenlopende branches. Van groenten, bloemen en potplanten in de glastuinbouw tot lassen in de metaalsector. En van producten assembleren in de techniek tot en met paprika’s ompakken op locatie in de tuinbouw. Dat doen we in een groot deel van Nederland, vooral in het westen.

Werkgebied agrarische sector

Tomaten plukken of potplanten uitzetten? Bloemen oogsten of inpakken? Bij uitzendbureau Watch Out nemen we u alle agrarische werkzaamheden uit handen. Medewerkers hebben vaak jarenlange ervaring in de tuinbouw. Daardoor kunnen ze snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. U kunt niet alleen voor productiewerk een beroep doen op Watch Out. In ons personeelsbestand hebben we ook medewerkers voor logistieke werkzaamheden, zoals heftruckchauffeurs en servicemonteurs.

Werkgebied techniek

Technici zijn veel gevraagd. Als bedrijf kunt u zich geen stagnatie in de productie veroorloven. En dat hoeft ook niet. Bij uitzendbureau Watch Out springen we snel op uw vraag in. Voor werkzaamheden als lassen, monteren en assembleren leveren we ervaren handen.

Werkgebied metaal

In de metaalsector is het niet altijd eenvoudig om vacatures op te vullen. Of om snel te reageren op pieken in de vraag. Uitzendbureau Watch Out heeft voor alle voorkomende uitvoerende werkzaamheden gespecialiseerde medewerkers beschikbaar.

Werkgebied AGF

Krapte op de arbeidsmarkt? Voorkom dat de continuïteit op de zaak vertraging oploopt. Met uitzendbureau Watch Out haalt u snel extra capaciteit in huis. Medewerkers zijn ervaren in uitvoerende werkzaamheden zoals in- en ompakken.