Het keurmerk voor betrouwbaar flexwerk
Menu

Een uitzendbureau dat werkt zoals het hoort

Voor onze opdrachtgevers is productiewerk het grootste aandeel in de arbeidsbehoefte. En hoe beter dat is geregeld, hoe minder omkijken u als werkgever heeft. Daarom neemt Watch Out die verantwoordelijkheid van u over.

Aangenomen werk of stuksbasis

We regelen uw productieproces geheel of gedeeltelijk. Als aangenomen werk of op stuksbasis. Hierdoor wordt u als klant optimaal ontzorgd. En u weet meteen van tevoren welke kosten onze werkzaamheden met zich meebrengen. Het enige wat u nog hoeft te doen is aangeven wat u gedaan wilt hebben en wanneer het werk klaar moet zijn. Watch Out regelt de rest!

Ervaren krachten voor alle werkzaamheden

Voor alle voorkomende werkzaamheden hebben we ervaren uitzendkrachten. Bij voorkeur krijgt u – indien mogelijk - vaste gezichten toegewezen. Is er een grotere groep uitzendkrachten bij u aan het werk? Dan is er altijd één eindverantwoordelijke, die meteen fungeert als aanspreekpunt. Medewerkers met eindverantwoordelijkheid zijn altijd communicatief vaardig, ook in het Engels.

Naast uw directe contactpersoon volgen we de voortgang ook via onze buitendienstmedewerkers. Elke opdrachtgever kan rekenen op regelmatig bezoek. Zo blijven we betrokken bij wat er bij u op het bedrijf speelt. En is er een directe vraag, dan staan we meteen voor u klaar. Telefonisch of ter plekke.

Snelle dienstverlening, scherpe tarieven

Arbeidspieken zijn vaak onvoorspelbaar. Uitzendbureau Watch Out kan in veel gevallen direct uw arbeidscapaciteit aanvullen. En: voor scherpe tarieven, afhankelijk van het soort werkzaamheden en de periode. Liever Watch Out inschakelen als bureau dat medewerkers op payrollbasis levert of voor langere tijd detacheert? Ook dan zijn we u van dienst.